Peter
ANDERHALVE PETER, een korte familievoorstelling van Stichting EXPO voor iedereen vanaf zes jaar.
zondag 1 november, 11.30 uur, entree € 5,00, geen pauze. Bestellen alleen via deschalm.net

ANDERHALVE PETER

In een vlot tempo en met veel humor behandelt het duo Lang en Gelukkig de ongemakken die deze Corona-maanden met zich meebrengen, in de ogen van 'een groot kind', met respect voor de geleden pijn. Al na enkele minuten doet de tomeloze verwondering over 'het moment' de corona al bijna weer vergeten.

Peer de Graaf is als geen ander in staat om het publiek te bespelen. Zowel tekst als muziek worden soepel gepresenteerd met ruimte voor inbreng van jong en oud. De try-out op De Zomerfabriek (Culemborg, 16 aug.) sprak wat dat betreft boekdelen. Het vermaarde duo viert dit jaar dan ook zijn dertigste verjaardag en nodigt u uit om dit op 1 november in De Schalm te komen vieren.