thumbnail_programfoto Duo Animato
Stichting EXPO presenteert: Duo Animato in concert
zondag 24 januari 2021, C.C. De Schalm, Berkel-Enschot, aanvang 11.30 uur, kaarten kosten € 8,00 (inclusief koffie, thee, fris in de pauze)

Duo Animato in concert

Van heinde en ver oftewel: van dichtbij en veraf. Dat is op Duo Animato volop van toepassing. Want concertpianiste Angèle van Haaren woont in ons eigen Berkel-Enschot en fluitist Marc Cacchia in een dorpje in de Provence, meer dan duizend kilometer verderop. De ervaring leert dat instrumenten als piano en dwarsfluit in de kerkzaal prima tot klinken komen. Het programma is bovendien uiterst aanlokkelijk. Louter bekende klassieke componisten staan op het programma: Mozart, Schebert, Donizetti, Saint Saens bijvoorbeeld. Dus kom luisteren naar dit ervaren duo dat bovendien een belangrijk deel van het honorarium schenkt aan villa Pardoes.